2016-03-02 09:02:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma kivívhatja főnöke elismerését

Napi horoszkóp március 2-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Skorpió jegyének végén jár. Ez a bolygóállás komoly pénzügyi problémák elé állíthatja önt, legyen figyelmesebb a banki ügyletek bonyolításánál. A Szaturnusz viszont együtt áll a Holddal a Nyilas jegyében, és részben ellensúlyozza a Mars negatív hatását.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll, együtt a Szaturnusszal. Fontos, hogy az anyagiak tekintetében a realitások talaján maradjon, nehogy elragadtassa magát, és többet költsön, mint amennyit a pénztárcája engedne.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Szaturnusszal áll együtt, az ön jegyével szemben lévő Nyilasban. Sikeresnek ígérkezik a mai nap, kedvező híreket kaphat, és még váratlanul többletbevételhez is juthat!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ma nagyon kreatív lesz, jó meglátásaival a főnöke elismerését is kivívhatja. Ha valakivel konfliktusa van, most rendezheti a vitás kérdést.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Nyilas jegyében áll. Fontos ajtók nyílnak meg ön előtt. Új lehetőségeket kap, és ha elég kitartás van önben, akkor most komoly sikerélményekben lehet része!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Legyen nagyon óvatos, az üzleti életben nem árt némi bizalmatlanság. Olvassa el alaposan a hivatalos papírokat, mert most könnyen elkerülheti a figyelmét egy fontos feltétel, vagy kikötés.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Kerülje a felesleges kockázatvállalást a pénzügyekben. Ma jobb, ha csak a rutinfeladatokkal foglalkozik, a hosszú távú döntéseket, nagyszabású feladatokat halassza máskorra.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll, ez az ön 2. napháza. Sajnos váratlan kiadásokkal kell számolnia, emiatt átmenetileg anyagi nehézségei adódhatnak. A munkahelyén konfliktusok várhatóak. Fontos, hogy rugalmas maradjon, ha makacsul ragaszkodik az eredeti terveihez, akkor csalódás érheti!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ez nagyon kedvező önnek, remekül alakul a mai napja. Hatékonyan halad a feladataival, a jókedvét még az apró bosszúságok sem tudják elrontani. A pénzügyekkel viszont ön is legyen óvatos!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Nyilas jegyében áll, ez az ön 12. napháza. Ön most nagyon türelmetlen, egy fontos ügyben sürgeti az előrelépést, de még várnia kell. A mai nap nem alkalmas a hosszú távú döntések meghozatalára!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Most új lehetőségeket kaphat, ne szalassza el az alkalmat, mondjon igent a felkérésre! A szerelmi életében sajnos konfliktusok várhatóak, a féltékenység szít viszályt önök között!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll, és kedvezőtlen kapcsolatban van az ön jegyében álló Neptunusszal. Ne sértődjön meg, ha valaki megjegyzést tesz a munkájára, inkább próbálja megfogadni a tanácsot! Este kapcsolódjon ki, találkozzon a barátaival!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: